ISPORUKA  I  PRIJEVOZ

Zahvaljujući suradnji sa našim koperantima, u mogućnosti smo da  proizvode isporučujemo svakom našem korisniku na teritoriju cijele Hrvatske. Bez obzira na vrstu naručenog proizvoda, zahtjevnu količinu i mjesto odredišta, spremni smo organizirati  isporuku na dostavljenu adresu u najkraćem mogućem roku uz  najpovoljniju cijenu prijevoza .

Koristeći usluge transporta garantiramo  vam besprijekornu točnost , preciznost i sigurnost, da će proizvodi biti isporučeni u traženoj količini i kvaliteti, jer se prema poslu odnosimo profesionalno vodeći računa o adekvatnom prijevozu  proizvoda, njihovoj manipulaciji i utovaru.

x188190436652238395_4

 

 

UGRADNJA   PROIZVODA

Montaža krovnih limenih pokrova i fasada predstavljaju najosjetljiviji dio gradnje, jer ukoliko se ne obave kvalitetno i sa pažnjom mogu dovesti ne samo do trajnog oštećenja  limenog pokrova i materijala, već uslijed  prokišnjavanja i sličnih neželjenih pojava može doći do ozbiljnih oštećenja krovne konstrukcije kao i samog objekta.

Svjesni važnosti ove činjenice razvili smo mrežu, koperantskih  tvrtki ,  profesionalnih montažera koji pokrivaju teritoriju cijele  Hrvatske, spremni da odgovore na svaki izazov na terenu. Ukoliko se odlučite za našu uslugu, bit ćete lišeni  svih briga oko planiranja, izvođenja radova i zaštite samih objekata prilikom procesa montaže, jer mi garantiramo kvalitetu usluge što potvrđujemo i garancijom na izvedene radove u trajanju do 2 godine.

 

                                          227Screenshot_1