TRAPEZNI LIM TR 20-PREMIUM

Trapezni lim TR 20  je jedan od proizvoda naše tvrtke , koji se kao i ostali proizvodi, izrađuje na potpuno automatskoj mašini, od najkvalitetnijijeg njemačkog lima , što mu garantira  dug vijek. Trapezni lim t 20  je prije svega izuzetno lijep i jednostavan, kako za transport, tako i za ugradnju .

Trapezni lim t 20 isporučuje se sa dodatnim ojačanjima u donjoj zoni lima , koji osim  čvrstoče  stvaraju i bolji  estetski dojam , tako da je  trapezni lim  odličan  odabir .
Trapezni lim t 20  ima razvojnu  širinu 115 mm - pokrovna širina  110 mm ,  mogučnost izrade ploča do 12 metara  dužine .

Zbog svojih karakteristika, ljepote i jednostavnosti, trapezni lim t 20 se uglavnom koristi kao krovni lim , ali se može podjednako dobro koristiti za pokrivanje industrijskih objekata, nastrešnica, garaža, terasa, stambenih objekata, kao i kod izrade vrata  te kao  fasadni lim ili  za ogradu .

Trapezni  lim  TR 20 izrađujemo u svim  bojama po  RAL   tonovima
Trapezni  lim  TR 20  može se po želji kupca  izradit  sa  ANTIKONDENZACIJSKIM  FILCOM   radi sprječavanja stvaranja kondenzata na samom  limu .

Trapezni  lim  TR 20 izrađujemo u mat boji ral 8019, 3009, 9005, 7016.