LIMENE PLOČE U OBLIKU CRIJEPA CLASSIC

LIMENE PLOČE  U OBLIKU CRIJEPA  CLASSIC
Limene ploče u obliku crijepa je visokokvalitetni proizvod nastao kao rezultat dugotrajnog istraživanja u području profiliranja limova. Zbog toga je odličan izbor za pokrivanje svih vrsta objekata od malih montažnih kuća, vikendica, obiteljskih kuća, pa do velikih stambenih i poslovnih objekata.
Prilagodljivost krovnog lima omogućuje njegovu uporabu na svim oblicima krovova, te investitor nema ograničenja pri odabiru oblika krova. Jedan od razloga koji ovaj profil stavlja u red najboljih izbora za pokrivanje krova su postojanost i izdržljivost u svim klimatskim uvjetima.
Zahvaljujući visini vala od 24 mm ova crijep ploča ima veliku nosivost šta je čini jako jakim i otpornim profilom. Druga bitna karakteristika je izrada ploča na potrebnu dužinu zahtjevanu od investitora, što dalje omogućava laganu i brzu montažu.
Pokrivna širina lima u obliku crijepa je 1.100 mm, a bruto širina iznosi 1182 mm. Dužinu, boju i debljinu krovnih ploča određuje kupac prema svojim željama. Dužina svakog pojedinačnog crijepa je standardno 350 mm, a visina vala je 24 mm. Limene ploče u obliku crijepa se pričvršćuju sa specijalnim vijcima sa neoprenskom podloškom u donju zonu krovnog lima daje mu izuzetnu čvrstoću i otpornost na jake vjetrove, a ugradnju ovog krovnog pokrova trebaju raditi stručne osobe osposobljena za tu vrstu posla. Odgovarajućom pripremom krovne konstrukcije.
Limene ploče izrađujemo u svim bojama po RAL  karti  iz visokokvalitetnog njemačkog  lima .
Limene ploče u obliku crijepa izrađujemo sa ANTIKONDENZACIJSKIM FILCOM po želji kupca .
Limene ploče u obliku crijepa mogu se izrađivati do 12 m dužine.

Limene ploče u obliku crijepa izrađujemo u mat smeđoj boji ral 8019crvenoj boji ral 3009, crnoj 9005, antracit siva 7016.