LIMENE PLOČE U OBLIKU CRIJEPA AVANGARDE-GARANCIJA 30g.

AVANGARDE ploču odlikuje izgled tradicionalnog crijepa te sve prednosti čelika koje ju svrstavaju u laganu  vrstu podkrova.Sa svojim karakterističnim profilom prati sve arhitektonske stilove.Avangarde ploča je dostupna u širokom izboru boja što ju čini prilagodljivom bilo kojoj boji fasade

Opsežna istraživanja i razvoj u procesu dizanja osiguravaju da je svaki proizvod proizveden na najvišoj razini kvalitete s iznimnom trajnošću i čvrstočom.   

Avangarde krovne ploče i krovni pribor su dizajnirani tako da se međusobno uklapaju i preklapaju kako bi odoljevali naletima vjetra.Budući da teži manje od 6 Kg/m2,AVANGARDE krov se ubraja u lagane krovne sustave tako da se mogu postići značajne uštede u izgradnji podkonstrukcije.Savršena je zamjena za vaš stari postojeći krov te vam osigurava ljepši izgled podižući vrijednost vašeg doma u roku od nekoliko dana.

Svi AVANGARDE krovni proizvodi su proizvedeni od Zincalume čelika.AVANGARDE ploče pružaju dodatnu zaštitu sa svojim prirodnim materijalima.

Završni akrilni premaz,koji se nanosi prije pečenja,iznimno je izdržljiv i UV otporan što omogućuje AVANGARDE proizvodima sposobnost da izdrže najsurovije vremenske uvjete diljem svijeta.

AVANGARDE  posjeduje ISO9001 certifikat.

Rezultati međunarodnih testova te iskustva s terena potvrđuju da su naši proizvodi 100% otporni na vodu,sigurni u slučaju potresa,otporni na vatru te da mogu izdržati udare vjetra jačine do 190 km/h.

Osim što će opravdati vašu investiciju,AVANGARDE krov će vam pružiti i potpunu sigurnost budući da je podržan sa AVANGARDE garancijom OD 30 GODINA.

Nećete naći trajniji,svestraniji i atraktivniji krovni proizvod na svjetskom tržištu koji će nadmašiti AVANGARDE s kvalitietom i pristupačnim cijenama.

 

AVANGARDE PLOČE proizvedene su kao:

AVANGARDE PRACTIK PLOČA 

 

DOSTUPNE BOJE:

AVANGARDE PRACTIK PLOČA

RAL 8019                        RAL 9005

RAL 3009                       RAL 6028

RAL 7016                        RAL 8004

                 

 

 

 

 

 

PREDNOSTI AVANGARDE PLOČA

-30 godina garancije

-troškovno i ekološki gledano najučinkovitiji pokrov

-lak za transport do gradilišta

-pogodan za tradicionalne i moderne arhitektonske stilove,od stambenih i poslovnih do javnih objekata

-podnose i najsurovije vremenske uvjete

-horizontalno fiksiranje ploča na krovne letve onemogućava uzgon vjetra

-lakši pokrov od klasičnog crijepa

-trajniji i lakši za rukovanje od klasičnog limenog pokrova

 

 

 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

 Pokrovna dužina

 1150 mm

 Pokrovna širina

 700mm

 Ploče po m2

 0,805 m2

 Težina ploče 

 2,50 kg

 Težina po m2

 5,15 kg

 Minimalni nagib krova

 12,5°