LIMENE PLOČE U OBLIKU CRIJEPA AVANGARDE

AVANGARDE ploču odlikuje izgled tradicionalnog crijepa te sve prednosti čelika koje ju svrstavaju u laganu  vrstu podkrova.Sa svojim karakterističnim profilom prati sve arhitektonske stilove.Avangarde ploča je dostupna u širokom izboru boja što ju čini prilagodljivom bilo kojoj boji fasade.

LIMENE PLOČE U OBLIKU CRIJEPA CLASSIC

Limene ploče u obliku crijepa je visokokvalitetni proizvod nastao kao rezultat dugotrajnog istraživanja u području profiliranja limova. Zbog toga je odličan izbor za pokrivanje svih vrsta objekata od malih montažnih kuća, vikendica, obiteljskih kuća, pa do velikih stambenih i poslovnih objekata.

TRAPEZNI LIM TR 35-STANDARD

Limeni pokrov, Profilirani limovi, Pogled u budućnost!
Trapezno profilirani limovi tr 40 predstavljaju izvrsno rješenje za pokrivanje objekata, s tim da su posebno pogodni za pokrivanje industrijskih hala, gdje nalaze svoju najširu primjenu.

TRAPEZNI LIM TR 20-PREMIUM

Trapezni lim TR 18  je jedan od proizvoda naše tvrtke , koji se kao i ostali proizvodi, izrađuje na potpuno automatskoj mašini, od najkvalitetnijijeg njemačkog lima , što mu garantira  dug vijek. Trapezni lim t 18  je prije svega izuzetno lijep i jednostavan, kako za transport, tako i za ugradnju.

LIMENA  LAMPERIJA

LIMENA  LAMPERIJA - DAMPA se koristi za oblaganje potkova kuća,vikendica i drugih stambenih i poslovnih objekata. Može se montirati po nosivim gredama, ili ispod nosivih greda zavisno od potrebe i želje kupca.

VALOVITI LIM

Valoviti lim se prvenstveno koristi kao fasadni lim, najčešće za privredne, sportske, trgovačke, industrijske i administrativne objekte. Sendvič izvedba fasade sa finalnom oblogom od valovitog profila predstavlja izuzetno funkcionalno i estetski atraktivno rješenje, naročito pri oblaganju većih fasadnih površina.

GRAĐEVINSKA LIMARIJA

Elementi Građevinske Limarije:ŽLJEB -OLUK,KUKE ZA ŽLJEB,SABIRNI KOTLIĆ,CIJEV ZA ODVODNJU KIŠNICE,VETER LAJSNA,ZIDNI LIM,KROVNA UVALA,UŽLIJEBNI LIM (OKAPNI ILI LED LIM).